perjantai 6. kesäkuuta 2014

Lontoo: ostokset ja ostosvinkit


Vietin ihanan miniloman Lontoossa viime viikolla. Kävelimme neljässä päivässä yli 50 km, ehdimme nähdä vaikka mitä nähtävyyksiä ja shoppailin oikeen urakalla. Ja tekee mieli mennä sinne heti takaisin...





Ostin vihdoin sen himoitsemani Guerlainin kesäpunan Rose Grenat (ja kaupanpäällisenä La petite Robe noire Couture tuoksunäyte). Kynsilakat vasemmalta oikealle: All Hail the Queen, Princes Gardens,Portobello Gardens, Westboure Gardens ja Daisy Lane. butter LONDON on ihana sarja, kun kaikki nimet ovat Lontoon slangia tai viittaavat johonkin ajankohtaiseen asiaan Lontoossa ( esim. kuninkaalliset häät No More Waity Katie). Nails Inc merkin lakkojen nimet sen sijaat ovat kaikki paikkoja Lontoossa tai ihan katujen nimiä. Kummallakin merkillä on hyvin uniikkeja sävyjä ja koostumuksia. Lakat ja Guerlain puna ovat Selfridgesistä. Valitettavasti tuo sininen glitterlakka on viallinen, ja korkki on sisältä rikki. Minulla on kiire käyttää sitä, ennen kuin se kuivuu pulloon.

Urban Decayn väritön huultenrajaus oli pitkään mietinnässä. Sen taisin ostaa House of Fraserilta.


Helsinki -Vantaalta ostin tämän Guerlainin sesonkituoksun Terracottan. Se on tehty juhlistamaan Terracotta -sarjan 30 -kymppisiä. Heathrowlta mukaan lähti YSL Parisienne. Siitä olenkin haaveillut todella kauan.


Bootsista ostin vain matkakokoisia tuotteita, Soap & Gloryn käsivoiteen ja Ted Baker Body Wash, Body Lotion ja Body Scrub. Näyttivät niin söpöiltä.


Minun oli tarkoitus ostaa 2-3 Samparia Marks & Spenceriltä. Vasemmalla ostokset ja oikealla kaupanpäälliset. Hups...


Nämä ovat positiiviset yllättäjät. Helsinki -Vantaalta mukaani tuli myös Dior Addict Fluid Stick sävy Wonderland (nimellä ei tietenkään ole tekemistä sävyvalinnan kanssa, ei). Odotin sen olevan hyvin kuivattava ja huulilakkamainen, mutta se on silti enemmän hyvin pigmenttinen huulikiilto. Mutta ei yhtään liian tahmainen, vaan ihan huipputuote.

Benefitin the POREfessional tuli Elle -lehden mukana, ja olen nyt käyttänyt sitä primerina. Olen ihan rakastunut siihen! Tuoksu on ihana, ja se sopii minulle niin hyvin. Täytyy varmaan tilata sellainen.

Liberty

Lopuksi vielä vinkkejä Lontoon kosmetiikkakauppoihin:

1. Liberty (Kuvassa)
- Valloittava tavaratalo. Siellä on paljon hyvin erikoisia merkkejä myynnissä, mutta myös selektiivistä kosmetiikkaa ( esim. Shu Uemura). Hajuvesiosastolta voi tehdä hyviä paikallisia löytöjä.

2 .Harrod's
 - Hajuvesiosasto on taivaallinen ja valtava! Kosmetiikkaosastolla on edustettuna hyvin paljon selektiivisiä merkkejä, myös paljon sellaisia, joita ei saa Suomesta.

3. Boots
- Löytyy melkein joka korttelista. Siellä on laajat valikoimat päivittäiskosmetiikkaa ja semiselektiivistä. Tähtimerkkeinä esim. Benefit ja Soap & Glory.

4.  Superdrug
- On vähän samankaltainen Boots -ketjun kanssa. Hyvin samantyylinen valikoima, esimerkkejä brändeistä: Nicole by OPI, Models own, Barry M

5. Marks & Spencer
- Bliss, Diego Dalla Palma, Downton Abbey (hitsi, missasin DA kosmetiikan), Sampar ja Shay & Blue

6.  House of Fraser
- NARS, Urban Decay, Shu Uemura, Deborah Lippmann, Nails Inc, Jo Malone...

7. Debenhams
- Selektiivistä ja luonnonkosmetiikkaa. Edustettuna esim. Urban Decay, Diego Dalla Palma, MAC, Philosophy, Benefit ja Bobbi Brown

8. John Lewis
- NARS, Revlon ja aika lailla ne samat selektiiviset merkit mitä Suomesta saa.

9. Selfridges& Co
-Ciate, Nails Inc, NARS, Urban Decay, Deborah Lippmann, butter LONDON, Crème de la mer, Jo Malone, Shu Uemura... Selfridges onyksi suosikkitavarataloistani.

Vielä muutamia brändejä, joita kannattaa etsiä:

4 kommenttia:

  1. Diorin Fluid Stickit on ihan mielettömiä! Ja tuo Wonderland on ihana sävy, hyvä valinta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se on kyllä ihana sävy. Yleensä en osta huulimeikkituotteita ilman luotettavaa myyjää, mutta nyt vain nappasin sen mukaani. :)

      Poista
  2. Kävin myös kesäkuun alussa Lontoossa ja kiersin kaikki tavaratalot yhden päivän aikana. No Harrodsilla kävin toisenakin. Edellisellä reissulla en päässyt himoamalleni Libertylle matkaseuralaisten suunnitelmien takia ja tällä reissulla olin unohtanut koko Libertyn, harmi. Lontoossa on aina kotoisaa käydä, mutta parasta antia minulle oli kosmetiikan katselu ja ostaminen;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kolmas kerta toden sanoo. :D Liberty on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Minäkin kiersin aika lailla kaikki tavaratalot ja kaupat samana päivänä. Tuntui kyllä jaloissa pitkään. Opin kyllä sen, että kannattaisi tutustua etukäteen paikallisiin merkkeihin netin kautta, jotta niitä osaisi ostaa reissulla.

      Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...