tiistai 10. maaliskuuta 2015

Smoking Tuxedo - meikki

Viime viikolla Stockmannilla alkoi Kauneuden juhlaa - kampanja. Kävin hemmottelemassa itseäni suosikillani, Yves Saint Laurent'lla. Ihana Janita, YSL:n (Inter)national Make-Up Artist, loi minulle upean lookin uudella Couture Variation Tuxedo - paletilla. Olin itseasiassa ostanut sen ja uuden Couture Eye Primerin jo pari viikkoa aiemmin, mutta en ollut korkannut niitä vielä. Tällä kertaa kotiutin uuden Touche Èclat Blur Perfectorin ja Volupté Tint-in-oilin sävyssä 5 Cherry My Cherie. Entuudestaan minulla olikin jo yksi tint-in-oil, 8 Pink About Me...


Jos olet välttynyt kuulemasta Tint-in-oileista, ne ovat huuliöljyjä, jonka pigmentti jämähtää kunnolla huuliin, erityisesti kun öljy on imeytynyt (ja haihtunut). Lopputulos on siis aluksi öljyinen, ja sen jälkeen melko mattainen. Värin saa kunnolla pois vaan öljyisellä putsarilla, kuten silmämeikinpoistoaineella. Nämä eroavat Clarinsin huuliöljystä juuri pigmenttisyydellään. Jos haluaa kestävää helppoa väriä huulilleen, tämä on se tuote. Olen rakastunut. Ja kaunis hylsy on tietenkin plussaa. Aplikaattori on huulten muotoinen, kuten Gloss Voluptén huulikiilloissakin.

Blur Perfector on myös aika uniikki kosmetiikkatuote. Se näyttää kivipuuterilta, mutta onkin voidemainen. Jos on hyvä iho, sillä voi korvata meikkivoiteen. Itse käytän sen BB - voiteen päällä. Se on kuin laittaisi blurraavan primerin meikin päälle, outoa ja mielenkiintoista. Se ei jätä ihoa mattaiseksi, vaan kuulaaksi vähentäen kuitenkin rasvaisuutta. Pakkaus on muuten (yllätysyllätys) todella kaunis.


Meikkitilanteessa oli tällä kertaa hauska jekku. Janita ensin teki meikkipohjan ja toisen silmän. Tämän jälkeen hän kuvasi Google -laseilla toisen silmän teon samalla selostaen. Videolla näkyy meikkitapahtuma Janitan silmin. Sain videon ja pari kuvaa sähköpostilla. Tämä oli kyllä harvinaisen hieno kokemus. Ihanaa, kun siitä jäi jotakin niin konkreettistä muistoksi. Nyt voin kotona katsoa sen aina uudelleen ja uudelleen, ja kokeilla kopioida tätä meikkiä. Silmämeikissä on kahtaa eri harmaata ja tuota upeaa sinistä. Huulilla on Rouge Pur Couture 19. Puna minulla onneksi oli entuudestaan. Pientä säästöä siis tuhlauksen lomassa. Mutta uusi poskipuna Blush Volupté 4 Baby Doll jäi vielä kaivertamaan mieltä. Minulla itseasiassa ei olekaan tavallista puuterimaista poskipunaa.

Pysäytyskuvia videosta

Oli kyllä taas niin ihanaa istahtaa Janitan meikattavaksi, ja jutella samalla YSL:n ihanista uutuuksista ja tulevista kokoelmista. Itse odotan Full Metal Shadow - nestemäisiä luomivärejä kuin kuuta nousevaa. Myös Vernis à Lèvres Pop Water huulituotteet kiinnostavat.

Kauneuden juhlaa jatkuu vielä tämän viikon sunnuntaihin asti, kannattaa hyödyntää kampanjaedut ja ihanat kaupanpäälliset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...