lauantai 15. maaliskuuta 2014

Omat suosikit: Kosmetiikka

Kun ensimmäisen kerran näin Amélie -elokuvan, ajattelin, että olisi hienoa saada esittäytyä samalla tavalla, kuin miten Amélien vanhemmat esitellään. Käytän nyt tilaisuutta hyväkseni.

Amélie

Aamu inhoaa sukkien kastumista, kun yrittää kiireessä lähteä kotoa, tavaroiden pudottamista sen jälkeen, kun on sen kertaalleen jo nostanut ylös, sekä maidon läikkymistä kädelle. 

Aamu rakastaa Mignon -munan avaamista, kun kuoren saa irti kahtena kappaleena, kurkistaa kirjan loppuun heti aluksi ja  kirjahyllyn uudelleen järjestämisestä. Ottaa kirjat pois, pyyhkiä hyllyt ja laittaa kirjat takaisin vielä paremmille paikoille.



Nyt kun olen saanut tämän toteutettua, voin esitellä kosmetiikkaani.

Suosikkikosmetiikkatuotteitani tällä hetkellä

Antiperspirantti: Triple Dry
Tämä on helppo, sillä pari vuotta sitten huomasin, että tavalliset Dovet, Rexonat ja Niveat lakkasivat toimimasta minulla halutulla tavalla. Tämä on suurimpia selvittämättömiä arvoituksia. Triple Dry kuitenkin on ollut pelastus. Aluksi käytin hajusteetonta versiota, mutta vainoharhaisena haluan, että antiperspirantti tuoksuu edes vähän, että muistan laittaneeni sitä. Triple Dryta kuuluu laittaa yöksi puhtaalle iholle. Jos aamulla täytyy käydä suihkussa, Triplea ei tarvitse lisätä uudelleen. Aluksi sitä kannattaa laittaa joka ilta, mutta tarvittaessa sitä voi käyttää noin kolmena päivänä viikossa.Itse kuitenkin käytän sitä kerran vuorokaudessa vuorokauden ajasta riippumatta, silloin kun olen tullut suihkusta.


Huulirasva: Labello Classic care ja Labello Hydro care
Ottaisin autiolle saarelle mukaan ensiksi huulirasvan ja käsirasvan. En lähde yhtään mihinkään ilman niitä. Olen aivan addikti. Hulirasvoja minulla on paljon erilaisia eri tarkoituksiin, mutta Labellon Classic care ja Hydro care ovat vakkarini. Pidän Labellojen korkista, ne eivät huku yhtä helposti, kuin mitä sellaiset pikkuruiset huulipuikkojen korkit. Hydro caressa on aurinkosuoja, sitä käytän päivisin ja Classic carea enemmän öisin.


Yövoide: Nivea Pure&Natural
Halpa, mutta toimiva. Pure&Natural sarjan tuotteissa on 95% luonnonraaka-aineita. Tuoksu on niveamainen, mutta voin tunnustaa olevani kaappiniveafani. Jos en olisi kosmetiikka-alalla, käyttäisin todennäköisesti vain Niveaa. Pidän siitä, että ne tuntuvat sopivan voidemaisilta, vaikka voivat ollakin aika kevyitä voiteita. Tämä voide levittyy niin mukavasti kasvoille ja jättää hyvin kosteutetun tunteen. Se on tarkoitettu jokaiselle ihotyypille, mutta ikääntyvälle iholle on omat Pure&Natural tuotteet. Olisin halunnut ottaa käyttöön luonnonkosmetiikan voiteen, mutta niiden koostumukset tuntuvat ihollani turhan paljon puhdistusemulsiolta, ja minun tekisi mieli huuhtoa ne pois. Voin kertoa ajatuksiani myöhemmin toisessa postauksessa, kun avaudun päivävoideongelmistani. Minusta tämä nivean voide on mahtava kompromissi, kun en valinnutkaan luonnonkosmetiikkabrändiä.



Silmämeikinpoistoaine: Vival silmämeikin poistolaput vedenkestävälle
Tässä purkissa on 100 öljypitoisella silmämeikinpoistoaineella kostutettua lappua. Yksi purkki maksaa noin 8 euroa, eli se on aika samoissa hinnoissa semiselektiivisten tavallisten silmämeikinpoistoaineiden kanssa. Plussana tietysti se, että säästän sata vanulappua, kun ei erikseen tarvitse kaataa ainetta vanuun.


Kuivashampoo: TRESemmé
Olen kokeillut monia ja pitänytkin monista, mutta tämä on nyt ykkössijalla, koska sen tuoksu on melko neutraali, se poistaa hyvin rasvaisuutta, antaa tuuheutta ja se merkittävin syy, se on väritön. Minulla on mustat hiukset ja saan aina kamppailla kuivashampoon jättämien valkoisten jälkien kanssa.


Tuoksu: Dior J'Adore
Sain tästä näytteen ehkä kahdeksan vuotta sitten. Rakastuin siihen välittömästi. Käytän yleensä kyllä jotakin muuta, mutta tähän aina palaan. Täytyy saada uusi pullo...


Meikinpohjustusvoide: L'oreal Lumi Magique Pure light primer
Pidän kovasti heleyttävistä tuotteista, vaikka en niitä välttämättä tarvitsisi. Sain tälläisen alunperin töistä, mutta pidin siitä ja ostin uuden. Pumppupullo on plussaa.


Meikkivoide: Maybelline Fit me
Semiselektiiviseksi kosmetiikaksi hyvin tyylikäs lasinen pumppupullo, josta yksi pitkä painallus riittää koko kasvoille. Peittää ja tasoittaa vähän, mutta jättää ihon kuulaaksi.En haluakaan teatterimaskin näköistä meikkivoidetta, vaan pidän siitä, että tämä sulautuu niin hyvin ihoon, että näyttää siltä kuin meikkivoidetta ei olisikaan.


Peitevoide: Helena Rubinstein Magic Concealer
Melko nestemäinen, hyvin riittoisa peitevoide, jota löytyy posliini-iholle sopivassa sävyssä.



Valokynä: YSL Touche éclat
Tämä on klassikko. Käytän sitä tummien silmänalusten kanssa, silmäkulmissa, huulten ympärillä ja joskus myös kulmaluulla.


Irtopuuteri: bareMinerals Mineral veil
Koska haluan pitää ihon kuulaana, en halunnut mattapintaa tuovaa puuteria. Olenkohan luonnonoikku? Tämä Mineral veil näyttää purkissa vähän vaaleanpunaiselta, mutta on kasvoilla väritön. Se kiinnittää hyvin meikin, mutta ei jätä ihoa mattapintaiseksi.


Ripsivärin pohjustus: MAC Prep+prime
Kaverini suositteli tätä vuosi sitten. En tiennyt tarvitsevani ripsivärille pohjustusta, mutta huomaan kyllä eron tämän kanssa ja ilman. En käytä ripsentaivuttajia, joten tämä on minulle hyvä korvike.


Silmän rajaus: Chanel Stylo Yeux waterproof
Minulla on tällä hetkellä musta ja sininen käytössä. Näillä saa mukavan tarkkaa, mutta pehmeää jälkeä vaivattomasti. 


Ripsiväri: Sensai 38 ja Estée Lauder Double wear
Olen käyttänyt Sensaita jo vuosikaudet, en voisi kuvitellakaan käyttäväni päivittäin muuta kuin lämpimällä  vedellä poispestävää ripsiväriä. Estée Lauderin vastaavan otin juuri käyttöön. Sen harja on isompi kuin mitä olen tottunut, mutta muuten se toimii aivan yhtä mahtavasti.



Luomiväripaletit: Dior 5 couleurs
Kauniin näköiset paletit, joka sesongille ihanat uutuudet, ei varise juuri ollenkaan ja pigmentti on minun tarpeisiini sopiva. Täytyy varoa, etten jää pahasti koukkuun. 


Huulipunat ja huulilakat: YSL
Rakastan kaikkia laatuja, pakkauksia, värejä, koostumuksia. Tämä on harrastus. Kahteen olen saanut ihanat kaiverrukset. Kuvassa niistä toinen.


Kynsilakka: OPI
 Mainitsinkin aiemmin, että olen pitänyt myös kynsiblogia, joten kynsilakat luonnollisestikin ovat hyvin tärkeä osa kosmetiikkarepertuaariani. Näistä tulen postaamaan vielä paljon lisääkin. OPIn pullo, laatu, valikoima ja sävyjen nimet vievät voiton muista merkeistä. Kuvassa tämän kevään Brazil -kokoelmasta I Just Can't Cope-acabana, AmazON... AmazOFF ja Toucan Do It If You Try,


Kaikista tuoteperheistä en voi valita yhtä suosikkiani, kuten esimerkiksi käsirasvoista. Käsivoiteista täytyy tehdä kokonaan omat postaukset. Lisäksi käytössäni on monia tuotteita kuten putsarit, päivävoide, silmänympärysvoide yms. joista olen tykännyt, mutta joita en kuitenkaan voisi nimittää suosikeiksini. Ne vaan ovat käytössä.

2 kommenttia:

  1. Oi, Amelie! Mulla alkoi heti soida päässä sellainen ranskalainen sävelmä, kun aloin lukemaan esittelytekstiäsi. Se on niin hyvä leffa, aah! :) Mulle on Ebaysta tulossa tuo I Just Can't Cope-Acabana<3 En jaksa odottaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on nyt sitä kynsillä. Se on täydellinen keltainen! Ei liian kirkas, mutta ei pastelli, loistava koostumus, ihana nimi, kaunis pullo ja mikä paras piristys tähän takatalveen. :)

      Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...