perjantai 11. heinäkuuta 2014

PP Perfumes: Aurora


PP Perfumes

PP Perfumes on kotimainen tuoksubrändi. Tuoksut valmistetaan Grassessa yhteistyössä Galimardin kanssa. Valikoimiin kuuluu tällä hetkellä Hannele EdP, Helena EdT, Aurora EdT, Lisette EdT, Disco Diva EdT, Angelo Caduto EdT sekä PP Perfumes  Eau de Cologne. Hannelen esittelen toisessa postauksessa.Jälleenmyyjät

Helsinki:
Kosmetiikka Helmi
OK Salonki

Turku:
Mona Lisa

Tampere:
Kosmetiikka Sammon Aino

Eura:
Euran kemikalio

PP Perfumesin kotisivut ja Facebook -sivut.

Aurora

 Ostin toukokuun tuoksutapahtumasta PP Perfumesin tuoksun Auroran.

Aurora

Tuoksun väri on peräisin vaniljasta ja iiriksestä, sitä ei ole yritetty muuttaa. Auroraa on ensin kypsytetty tankeissa kolme kuukautta, jonka jälkeen jälkikypsytetty pullossa toiset kolme kuukautta. Käsittääkseni iiris vaatii pidemmän kypsytysajan. Raaka-aineenakin iiris on kallista, mutta tuotantokustannukset nousevat pitkästä kypsytysajasta. Sanoisin, että minulla on kallis maku. :)Suosikkituoksuissani on aika poikkeuksetta vaniljaa, tonkapapua ja/tai patsulia. Pidänkin tästä tuoksusta paljon. Se on sopivan lämmin, mutta myös ihanan kukkainen, ei liian makea. Minusta siinä on menneiden aikojen romantiikkaa. Koska se on Eau de Toilette, se ei kestä iholla koko päivää. Pullon selkeys miellyttää minua. Auroran kaveriksi voisin joskus hankkia Angelo Caduton poikaystävälleni.

Koska tiedän, että Aurora on valmistettu Grassessa, en voi mitenkään olla ajattelematta Ranskan  Provence-Alpes-Côte d’Azuria Auroraa nuuhkiessani.

Grassen läpi olen ajanut autolla (ei löytynyt parkkipaikkaa, nyyh). Valitettavasti lähemmin en ole ehtinyt Grasseen vielä tutustua, mutta mainittakoon parikolme ihanaa ja tuttua paikkaa lähistöltä.
Menton, Èze, Saint- Jean - Cap -Ferrat, Villefranche - sur -Mer, Nice,  Cagnes- sur -Mer, Villeneuve -Loubet, Saint - Paul- de -Vence, Valbonne, Antibes, Juan les Pins, Golfe -Juan, Vallauris, Cannes...Saippuakuva täältä. Muut kuvat ovat omiani, Alziarin öljykauppa Nizzassa, Èze -kylän katu, Antibes, Antibesin Marché Provençal ja kantakahvilani Antibesissa, Le Vieil Antibes.

Yhteenvetonani suosikkiasiani PP Perfumesin tuoksuista. Ne ovat helpon miellyttäviä, niihin ei tarvitse tottua, että niistä pitäisi. Silti ne tuntuvat erityisiltä verrattuna suurien brändien tuoksuihin. Jos on kiinnostunut Niche -merkeistä, mutta ei niinkään erikoisista tuoksuista, suosittelen näitä lämpimästi.

2 kommenttia:

  1. Kiva lukea syvempiä tulkintoja hajuvesistä ja kosmetiikasta. Mulla olisi postaustoive, voisitko esitellä omistamasi kosmetiikkatuotteet, vaikka tuotemerkittäin tai käyttötarkoituksen mukaan esim. poskipunat? Mukavaa viikonloppua !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kitos, kiva kuulla. Hyvä ehdotus, toteutan sen mielelläni. Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

      Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...