perjantai 5. syyskuuta 2014

Black Opium ja Manifesto

Esittelen Black Opiumin ja Manifeston samalla, kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Ajattelin myös hoitaa Black Opium - jutut pois alta, niin pääsen jatkamaan parin hauskan jutun kirjoittamista.


Black Opium EdP

Tuoksunuotteina:
"Pink pepper", appelsiininkukka ja päärynä
Kahvi ja jasmiini
Vanilja, patsuli ja setri


Tuoksu on Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Olivier Cresp ja Honorine Blanc käsialaa.

Vanilja ja patsuli ovat suosikkejani tuoksunuoteista, joten en ole yllättynyt, että pidän tästä niin kovasti. Uutta ja erilaista on aika selvästi tuoksuva kahvi. Vaikka en juokaan kahvia (paitsi jos lasketaan kylmät kahvit, Frezza ja Starbucks), rakastan kahvin tuoksua. Se on tosiaan selvästi havaittavissa, mutta ei niin, että vaikuttaisi siltä, että kahvikuppi olisi kaatunut päälle. Minulle sattui hauska juttu, kun ensimmäisen kerran käytin tätä. Olin laittanut yhden, vain yhden suihkaisun kaulalle, ja kävin R- kioskilla lataamassa matkakorttiani. Ärrän kassa kehui tuoksuani. Kuinka usein ventovieraat ylipäätänsä sanovat ystävällisiä asioita, saati sitten kehuvat tuoksua!
Opiumista on tullut muutamia eri versioita. ja itse perinteisellä Opiumilla on ollut useita erilaisia pulloja, esimerkiksi keräilyversioita. Myös miehille on oma Opium. Minusta on hienoa kuinka perinteitä kunnioitetaan, mutta Black Opium on hyvin nykyaikainen nuorekas aikuisen naisen tuoksu. Sopivan rock'n'roll. Pomppaa upeasti esiin tätimäisten tuoksujen rinnalta.Pullon pinta on mielenkiintoinen. Se on röpelöinen, kuin glitterit olisivat upotettu siihen. Sopii pinnaltaan hauskasti syksykokoelmien nahka/ hiekkalakkojen kanssa. Pinta täytyy nähdä itse ja kokeilla, mistään kuvista ei voi päätellä täysin, millainen se on. Läpinäkyvä lasi keskellä on ruusukullan sävyinen. Sama sävy toistui tuoksun ulkopakkauksessa, kuten musta glitterikin. Ruusukulta on ollut megatrendi muodissa viimeiset parisen vuotta.

Olen niin sekaisin tästä tuoksusta, että olen kuljettanut sitä muutaman päivän käsilaukussa mukanani. Tämä on niin minun juttuni. Tuoksu kestää ihollani hyvin pitkään, eikä vaadi useita suihkaisuja.Manifesto EdP

Tuoksunuotteina:
Mustaherukka, bergamotti,vihreät nuotit
Kielo, Jasmine Sambac
Setri, santelipuu, vanilja, tonkapapu

Manifesto on Anne Flipon ja Loc Dongin kehittämä.
Manifeston tuoksu on hyvin pehmoinen ja pyöreä. Aluksi on havaittavissa kukkien raikkaus, mutta minusta pohjanuottien makeus tulee selvästi läpi hyvin pian. Pidänkin yleensä paljon makeista ja pehmoisista tuoksuista, kunhan ei mene liian äklöksi. Ihanaa, kun alan selvästi tunnistamaan tuoksutyyliäni ja erottamaan helpommin, mitkä toimivat parhaiten ihollani, ja mitkä todellakaan eivät. Tosiaan tarkoituksenani oli aluksi hankkia L'Eclat versio, koska minusta se pullossa tuoksui lupaavammalta kuin tämä, mutta ihollani se muuttui pistäväksi. Mitä tästä opimme ja muistamme jatkossa: 

1. Ihomme ei ole paperia, tuoksu ei ole sama paperilapulla kuin iholla
2. Lopeta tuoksujen tuomitseminen pullonkorkista haistelun perusteella
3. Kokeile tuoksua iholle. Aina.

Manifeston pullo on ihanan ylellinen, kuin jalokivi, mutta ei liian yksityiskohtainen ja pröystäilevä. Korkki on erityisen kaunis.
Black Opiumiin verrattuna Manifesto on ihanan sensuelli ja hellä tuoksu. Black Opium on enemmän sellainen, jota intohimoisesti nuuhkitaan naisen kaulalta ja vaatteet revitään päältä. Manifesto on kiusoitteleva ja viettelevä. En ymmärrä miksi en ole hankkinut Manifestoa aiemmin.

Minulle kävi vähän hassusti ostosteni kanssa Brysselissä. Suunnitelmissani oli ostaa myös Baby Doll tuoksu Yves Saint Laurentilta. Sitä ei myydä Suomessa ollenkaan, joten halusin kovasti ostaa sen. Löysin tosiaan samasta tavaratalosta sekä Baby Dollin että Black Opiumin. Mutta kun kuulin Black Opiumin olleen kaupoissa noin parin päivän ajan, riskeerasin, ja ostin sen varuiksi maista, ja säästin Baby Dollin lentokenttää varten. Voitte vaan kuvitella kumpaa tuoksua oli pilvin pimein lentokentällä ja kumpaa ei. Baby Dollin aika koittaa vielä jonakin toisena kauniina päivänä. Nyt syksyä ajatellen nämä kaksi sopivat paremmin sesonkiin kuin Baby Doll.

2 kommenttia:

  1. No nyt on mahtavan kuuloinen tuoksu! Siis tuo Opium. Pakko käydä heti nuuhkimassa! Ja tuon Manifeston päätin haluta jo viimeksi Sokoksella käydessäni. Jostain syystä koko kosmeosasto tuoksui Manifestolta :D Osuvasti kuvailit sitä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä hyvin puolueellinen Opiumia kuvaillessani, koska olen niin hullaantunut siihen, mutta kannattaa mennä tutustumaan siihen, kun se tulee myyntiin Suomessa. Manifesto on hyvä valinta. Se on sellainen varma hyvänmielen tuoksu. :)

      Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...