torstai 28. toukokuuta 2015

Ma robe Petales

Alunperin tarkoituksenani oli ostaa pikkumustan perheen uusin sisko Pariisin matkaltani, mutta en voinut odottaa ollenkaan. Talven jälkeen tuntui, että kaikki tuoksuni olivat kovin raskaita ja tunkkaisia.

Ma robe Petales on hyvin erilainen muiden pikkumustien kanssa, mutta on siinä tuttuakin. Kun ensin kuulin, että tulee jälleen uusi versio La petite Robe noiresta, odotin sen jälleen olevan vaaleanpunainen tuoksu. Täytyi pari kertaa hieraista silmiä, kun uutissyötteeseeni ilmestyi tämä vihreä kaunotar. Vihreä ei todellakaan ole suosikkivärejäni, mutta tämä ihastutti minua hyvin paljon. Näyttää jotenkin niin raikkaalta ja tuoreelta muiden LPRN tuoksujen rinnalla.


Tuoksun huipussa on vihreitä nuotteja ja mandariinia. Sydämessä kukkanuotteina on ruusua ja freesiaa. Jälkiruuan makua tuo aprikoosi ja herkullinen pistaasi. Pohjatuoksussa on valkoista myskiä ja patsulia. Tämä on samalla minusta sekä voimakas että kepeä tuoksu. Tai kepeä se on ainakin verrattuna EdP siskoihinsa. Tämä on loistava kesätuoksu niille, jotka eivät tykkää nynnyillä tuoksujensa kanssa, vaan kaipaavat enemmän potkua päiväänsä.


Minulle on jo kehittynyt aikamoinen La petite Robe noire harrastus. Niissä yhdistyvät niin kauniisti Guerlainin perinne sekä moderni tyttömäisyys. Minusta nämä ovat vastustamattomia. Kiitos ihanalle Annille näistä kahdesta miniatyyrista!

2 kommenttia:

  1. Minulla on punaisista yksi EdT, ja tämä vihreä kuulostaa nuottien perusteella ihan täsmätuotteelta nenälleni. Kaksi kertaa olen jo käynyt nuuhkimassa. Saa nähdä, mite käy;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla iholle. Pyydä vaikka näyte. :)

      Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...