lauantai 27. joulukuuta 2014

Joululahjat ja Stockmannin joulumainos 20 - luvulta

Tänä vuonna en saanut paljon kosmetiikkaa jouluna. Itseasiassa ihan hyvä näin, koska kosmetiikkaa minulla kyllä riittää. Sen sijaan taisin ostaa kaikille isoisääni lukuunottamatta lahjaksi. Veljelleni pari Gaultierin suihkugeeliä, tädilleni ja ystävälleni Baylis& Hardingin lahjasetit, isälleni Nivean miestenpakkauksen ja äidilleni terre d'Ocia. Itselleni hankin kaksi lahjapakettia, terre d'Ocin Karité - lahjapakkauksen ja Guerlainin La petite Robe noire Couture - tuoksupakkauksen.



Ranskalainen terre d'Oc on suosikkini luonnonkosmetiikkasarjoista. Tuoksut ovat miellyttäviä, ei liian päällekäyviä tai ruohoisia. Pakkaukset ovat todella uniikkeja ja kauniita, samalla koristeellisia ja yksinkertaisia eikä liian ituhippimäisiä. Pakkaus sisältää vartalovoin, käsivoiteen ja suihkugeelin.



Sain keväällä pakkomielteen Guerlainin La petite Robe noiresta. Olihan sille pakko hankkia Couture - sisko. Harvoin haluan samasta tuoksusta eri variaatioita, mutta tämä on niin ihanan vadelmainen. Sitä paitsi, kun kummatkin pullot ovat vain 30 ml, niin eipähän lopu sitten ihan heti kesken, kun voin vuorotella näiden kanssa. Sitä paitsi, minusta nuo ovat niin vallattomia. Tyylikkäitä ja leikkisiä samaan aikaan, se on minunkin tavoitteeni.
 

Ostin poikaystävälleni Yves Saint Laurentin L'Homme Intensen, hän puolestaan osti minulle Yves Saint Laurentin Baby Doll - tuoksun. Tästä tulikin ihan vahingossa meidän tämän joulun teema, YSL tuoksut. Baby Dollia olenkin metsästänyt jo jonkin aikaa, sitä kun ei enää saa Suomesta. Jonkin ihmeen vuoksi, unohdin sen kokonaan toukokuussa, kun olin Lontoossa. Brysselissä näin sitä tavaratalossa, mutta ajattelin ostaa sen vasta lentokentältä. Siellä sitä ei sitten yllätys yllätys myytykään. Poikaystäväni etsi sitä Italiasta ja Saksasta tuloksetta. Hän onnistui saamaan sen tilattua Jenkeistä, pienillä vastoinkäymisillä. Ehti se onneksi perille aaton aattona...

Helsingin Sanomat vietti 125 - synttäreitään vähän aikaa sitten ( 16.11.2014). Stockmann oli lähettänyt onnitteluksi Hesarille vanhan joulumainoksensa vuodelta 1921. Mainos sisältää mainioita lahjavinkkejä. En muista milloin olisin viimeksi nähnyt mitään näin viehättävää. Vaikka olenkin aika tyytyväinen tämän vuoden joululahjoihin, kyllä metallisia ihojauherasioita ja ihojauhehuiskuja tarvitaan aina. Täytyy myös myöntää, ettei minulla ole ollenkaan pesuveden miedonnousvettä. Unohdin postata nämä aiemmin, näistä olisi takuulla löytynyt hyviä vinkkejä jokaiselle. Täytyy muistaa nämä ensi kerralla.


11 kommenttia:

  1. Eikä :'DD Nyt kyllä pitää mennä ostamaan kynsitahnaa! :D Annoitpas nyt päivän parhaat naurut! :)

    Ps. Onneksi sait kuin saitkin Baby Dollisi :)

    VastaaPoista
  2. Mulla on Pikkumustasta parfyymiversio ja nyt voin kyllä todeta, että sisar-Couture iskee lujempaa. Ihana tuoksu.

    VastaaPoista
  3. Mmmm, toi YSL:n Intense. Rakastan sitä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin! Voisin nuuhkia sitä koko päivän. :D

      Poista
  4. Söötti mainos hesarissa ollut :D Ja ihania lahjoja on sun lähipiiri saanut, etenkin Terre <3

    VastaaPoista
  5. nice products :) I love how that ysl one smells :)
    lets follow eachother! just let me know and I will follow back :)

    - www.angelaah91.blogspot.nl

    VastaaPoista
  6. Mä toivoin vuonna 2013 synttärilahjaksi Babydollin, muistaakseni mieheni sen Ruotsista tilaili..? Mutta todella harmi, ettei sitä enää Suomesta saa! Kuitenkaan valmistusta ei ole lopetettu, tai ainakin 2013 se oli vielä YSL:n sivuilla ( nyt tosin molemmat koot näyttävät out of stock ). Tuo tuoksu on vaan itselleni tärkeä, jos oikein muistan sain sen ensimmäisen kerran tuoksun lanseerausvuonna 1999 ( varmaankin joululahjaksi?) ja siitä saakka käytinkin sitä uskollisesti vuoden 2007 tienoille..:D Kriisi meinasi iskeä kun tajusin, ettei sen käsiin saaminen ole välttämättä helppo juttu, onneksi nettikaupasta löytyi! Ja hyvä, että sinäkin sait omasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä tosiaan valmistetaan yhä, mutta ei ole joka maassa valikoimissa. :/ Onneksi nettikaupat ovat olemassa. Tämä tuntuu olevan monelle aika rakas tuoksu noin 10 vuotta sitten. Itse olin vielä sen verran nuori silloin, että innostuin tästä vasta viime keväänä.

      Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...