tiistai 18. maaliskuuta 2014

Huuliongelma

Huomasin viime torstaina, että uusi YSL:n huulipunani kirveli. Olin ostanut huulipunani alennusmyynneistä joulun jälkeen, enkä ollut kokeilun jälkeen sitä käyttänyt. Pohdiskelin koulukavereiden kanssa eri syitä. Onkohan huulipuna jotain vanhaa erää tai onko flunssan takia huuleni myös pahasti kuivuneet.

Kyselin myös ystävältäni, joka myy selektiivistä kosmetiikkaa, että onko hän kuullut vastaavasta aiemmin, mutta ei ollut. Pahvipakkaustakaan ei ollut enää jäljellä.

Pari päivää myöhemmin toinenkin huulipuna kirveli. Huuleni näyttivät kyllä kuivilta, mutta ei yhtään hilseileviltä. Ryhdyin pohtimaan, että olenko tehnyt jotain eri tavalla kuin yleensä. Mainitsin jo, että käytän Labellon Classic ja Hydro Care huulirasvoja. Mutta nytpäs en ole käyttänytkään. Ostin Nivean Lip Butter Raspberry Rose huulirasvan sen syötävän herkullisen tuoksun takina. Vaihtelun vuoksi olen myös käyttänyt Labellon Vitamin Shake Cranberry& Raspberry huulipuikkoa. Erityisesti tuota Vitamin Shakea olen huomannut lisäileväni todella usein, ihan kuin se ei auttaisi ollenkaan. Nyt tämän kirvelyhomman jälkeen tajusin, että syypää on itseasiassa jompikumpi näistä huulirasvoista ellei kummatkin. Niveaa käytän öisin ja Labelloa päivisin.


Tämän älynväläyksen jälkeen pyyhin ylimääräiset rasvat huulilta ja siirryin takaisin Classic Careen. Heti helpottaa. Huulet ovat yhä vielä arat, mutta paranemaan päin.

Minulla ei ollut näiden pahvipakkauksia tallessa, joten menin vähän kauppaan kuvailemaan incilistoja.

Labello Classic Care


Labello Hydro Care


Labello Vitamin Shake


Nivea Lip ButterKoska minulla ei ole aiemmin tapahtunut mitään vastaavaa eikä minulla ole todettu allergioita, ei incistä taida nyt olla apua. Epäilen, että syyllinen on joko vain Labellon Vitamin Shake tai se ja minun flunssani. Muistan kuitenkin, ettei tuosta Labellosta ollut mitään apua minulle ennen tätä flunssaakaan. Taidan jatkossa jättää muutenkin pois käytöstä kaikki hedelmäiset ja marjaiset huulirasvat. Eivät ole minun juttuni.

Minun eräällä ystävälläni on ollut vastaavia ongelmia monien huulivoiteiden kanssa. Kuulisin mielelläni lisää aiheesta muilta.

4 kommenttia:

 1. Muistan käyttäneeni joskus nuorempana tuota Labellon Hydro Carea ja sen aiheuttaneen ärtyneisyyttä huulilleni, nyt kun katsoin tuota inciä niin sehän sisältää Aloe Barbadensista jolle olen allerginen. :D Ei ole kyllä ennen tullut tsekattua, vaikka nyt kun miettii niin ihan järkeenkäyvältähän se kuullostaa että sitä kosteuttavassa huulivoiteessa käytetään. Nykyään käytän Carmexia, nousi nopeasti lemppariksi kun auttaa kuiviin ja ärtyneisiin huuliin nopeasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostaisin Carmexia, jos löytäisin niitä puikkoja jostakin. Purkkihuulirasvoissa en ole hyvä, pöpökammoisena en oikein osaa niitä käyttää ja tuubin koostumus on minulle niin vieras. Pidin kovasti kyllä siitä sävyttävästä puikosta.

   Poista
  2. Asoksella ainakin myytiin Carmexin puikkoja, tosin en tiedä postareista joten voi tulla kalliiksi tilata vaan yksi huulirasva. :D

   Poista
  3. Kiitos vinkistä! Enköhän Asokselta keksisi muutakin ostettavaa. :)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...