keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Huulipunahistoriani

Koska tein samankaltaisen postauksen tuoksuista, miksen sitten huulipunistakin. Itseasiassa venyttelen sen verran rajoja, että tämä postaus käsittelee huulituotteita, sekä punia, kiiltoja että rasvoja. Minusta ne liittyvät aika kiinteästi toisiinsa.

Varhaisimmat muistoni säännöllisestä huulirasvojen käytöstä on ala-asteen ensimmäisiltä luokilta. Minulla oli hammasraudat, ja se oli hyvin raskasta minulle. Muistan oikojakäynnin, jonka jälkeen menimme äitini kanssa autoa tankkaamaan. Olin saanut häneltä setin Lip Smackers -huulirasvoja, vähän eri värejä ja makuja, jotka olivat melko glitterisiä. Levittelin yhtä ylpeänä huoltoaseman pihalla. Lip Smackereita nykyään jopa keräillään, ihan hassua!
 

Kuudennella ja seitsemännellä luokalla it -juttu oli Anytime -huulikiillot. Minulla oli Anytime Candy lips kiiltoja useampiakin. Lempparini oli yksi kesäkokoelma, jossa oli pronssinen silmämeikkikynä ja korallinsävyinen kiilto. Se oli minun kesälook silloin. Oli minulla ehkä pari kuultopunaakin Anytimelta.

Yläasteella söin kahdesti Roaccutan -kuurin, jolloin huulikiiltojen käyttö jäi vähemmälle. Silloin tli testattua kaikki eri Labellot, Miramet ja muut tavalliset huulirasvat. Sen jälkeen en ole lähtenyt edes yläkerrasta alakertaan ilman, että minulla olisi huulirasvaa mukanani. Olen addikti. 

Maybellineltä oli joskus toffeen makuinen huulikiilto. Se oli aivan ihana. Mutta kaikista kovin juttu yläasteella oli L'oréalin Glam Shine -kuulikiillot.Lumenen kiiltoja ja punia tuli hamstrattua ennen Lumenen tehtaanmyymälästä. Siellä oli usein 2 euroa kappale tarjouksessa. Niitä käytin paljon  lukiossa. Huulipunaa en kyllä käyttänyt kovinkaan usein. Minusta Lumenen punien erikoinen tuoksu häiritsi liikaa.

Kun Maybellinelle tuli Shine Sensational -makuhuulikiillot, hamstrasin niitä ulkomailtakin, kun löytyi sellaisia sävyjä, joita ei Suomesta saanut.


Ensimmäinen selektiivisen kosmetiikan punani oli Chanel Rouge Coco -puna Mystique 57. Ostin sen luottomyyjältäni Tapiolan Sokokselta (jota ei enää ole). Olin juuri valmistunut ylioppilaaksi ja halusin huulipunan, joka oli ylellinen, ja korkki napsahtaisi ylellisesti. Väriksi halusin turvallisen, melko nuden.Seuraavaksi ostin Chanelin Rouge Coco Shine Boy 54 Helsingin Stockmannilta. Ohjeena myyjälle oli, vaaleanpunainen, mutta ei Tuksu. Muistan, että myyjää nauratti hieman. Hieman myöhemmin ostin myös vaaleanpunaisen huulikiillon Astral 104.Sen jälkeen YSL vei minut mennessään. Kävin vierailevan meikkitaiteilijan meikissä 2011, ja hän valitsi minulle täydellisen huulieni sävyisen "nuden", Pur Couture Rose stiletto 9 (normaalikokoelma)  Räikeä pinkki Fuchsia Pink 19 (normaalikokoelma) ja Luminous Red 55 Holiday 2013 Parisian Nights - kokoelmasta.


 Volupté sheer candy Goyave sorbet/ Cool guava 9, Rouge Volpté perle Prune effronté / Brazen plum 109, Rouge Volpté shine Fuchsia in excess 5, Pink in devotion 6, Pink in confidence 8  ja Flower crush - kevät 2014 kokoelmasta Fuchsia storm 31.Huulilakat, Vernis à Lèvres, ovat mahtavia!
Rose tempure 13, Prune minimale 22, Violine surrealiste 26, Mauve fusain 30 ja Fuchsia tomboy 104 (Rebel nudes).YSL Gloss Volupté Rouge Velours 207, Gloss Volupté Smocking 209 ja Babydoll Kiss & Blush Rouge Libertine 6.Dior
Addict Lip Glow ja Maximizer on tullut vähän vakiovarusteeseen.
Lucky 536, Wonderland 575 ja Fascinante 063.


MAC merkiltä olen hankkinut vain hauskojen kokoelmien tuotteita, Venomous Villains Hot House, Wonderwoman Athena's kiss, Maleficent Anthurium ja True love's kiss .

Lancômen nuoret mainoskasvot puhuttelevat minun ikäisiäni, ja minua hieman nuorempia nörttityttöjä. Rouge In loven mainoksissa on upea Emma Watson, ja Lip lovereissa sen sijaan suloinen Lily Collins.
Rouge in Love Sequence of love 170N ja Lip Lover  Framboise etoile 355.


Guerlain on uusin valloitukseni. Madame Batifole 860, Illusion 660, Provocative 863, Liu 122 ja Rose Grenat 864.*Kaikki nämä yllä olevien kuvien selektiiviset punat ja kiillot ovat yhä käytössäni, lukuunottamatta Chanelin, sillä lahjoitin ne äidilleni, ja yhtä YSL:n sheer candya.

En pidä kovin glitterisistä huulikiilloista, mutta nämä kaksi olen urheasti kuluttanut loppuun, YSL Touche Brillance 16 ja Dior Addict Ultra Gloss Funky Purple 686

Kunpa minulla olisi tallessa kaikki Anytimet sun muut, että voisin naureskella ja fiilistellä niitä. Huulipunat ja huulirasvat ovat kyllä minun tunnusmerkkini. Jos joutuisin autiolle saarella, minulla olisi huulirasva ja käsirasva mukanani.

2 kommenttia:

 1. Tämä oli tosi kiva postaus! Paljon oli tuttuja tuotteita varsinkin postauksen alku - ja loppupäässä. Mä löysin mun vanhalta tietokoneelta kuvia meikkipöydästäni ajalta, kun olin lukiossa. Tekisi niin mieli tehdä joku fiilistelypostaus siitä, mutta en tiedä kiinnostaisiko se moniakaan :D Kaikki nostalginen innostaa nyt minua kolmenkympin kriisissäni.

  Olin huulirasva-addikti jo ennen Roaccutania, joten mitä tulevaisuudessa mahtaa tapahtua? Huulirasva kasvaa mun käteen kiinni liikasormeksi? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee fiilistelypostaus, oi kiltti, teethän! Varmasti kiinnostaa monia.

   Suosittelen mätsäämään kynsilakat huulirasvan korkkiin, niin se ei herätä yhtä paljon kummastusta. Tai sitten ompelet piilotaskut kaikkiin vaatteisiin. :D

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...