perjantai 19. syyskuuta 2014

Kokoelmani: Meikkipohja

Minulle meikkipohjassa tärkeintä on kuulaus ja raikkaus. Vaikka ihoni ei ole samea, niin olen heikkona kaikkiin heleyttäviin tuotteisiin. Minulle myös vähemmän on enemmän kosmetiikan suhteen. Huulipunia ja varsinkin kynsilakkoja on kerääntynyt, mutta niitä vaihtelenkin paljon, verrattuna muihin tuotteisiin.

 YSL Top Secrets all in one  BB voide Clear on uusin lisäni, enkä käsitä kuinka olen voinut elää ilman sitä. Suojakerroin 25, sävy, keveys ja koostumus osuvat aivan nappiin. Se ei valu päivän aikana, vaan pysyy kuulaana, mutta ei märän näköisenä. Minusta monet BB:t jäävät kiiltelemään hyvin märän näköisenä.

Valokynä YSL Touche Éclat Luminous Ivory 2. Tämä on pisinpään käytössäni ollut meikkituote. Selvyydeksi vielä, että näitä on siis kulunut loppuun useita, ja aina palaan tähän, en ole käyttänyt yhtä ja samaa aina [;) ]. Tätä tulee käytettyä silmänalusiin, huulten ympäryksiin, huulille ja silmäluomille pohjustukseksi. Joskus myös nenänpieliin ja silmän ulkonurkkaan.Peitevärinä käytän  Helena Rubinstein Magic Concealer Light 01 tummille silmänalusilleni ja yksittäisille finneille ja vastaaville tarpeen vaatiessa. Tämä on niin huippuriittoisaa. Joskus tuntuu, ettei se pysy silmänympäryksilläni niin hyvin kuin tahtoisin, tai se ei ihan yksistään riitä. Koostumus on kuitenkin miellyttävän kevyt.


Irtopuuteri YSL Souffle D'Eclat 01 on translucent, mutta näyttää purkissa suloisen vaaleanpunaiselta. Mukana tulee ihanan pehmeä vippa. Tämä ei tee kasvoista mattapintaista, mutta pitää kuitenkin hyvin kurissa naaman rasvaisuutta ja kiinnittää meikin.
 Jos haluan vähän lisähohdetta kasvoilleni tai dekolteelle, siitä pitää huolen Guerlain Crazy Paris Holiday 2013 kokoelma. Rakastan näitä pakkauksia. Niissä on tarpeeksi syitä omistaa nämä. Lompakkoni kiittää, että ostin nämä alennetuin hinnoin.

Guerlain Crazy Champs Élysées Météorites Pears
Guerlain Crazy 68 Météorites Illuminating Compact
Guerlain La Petite Robe Noire So Crazy! Perfumed Shimmer Powder


Minulla on tekeillä taas yksi historia - postaus. Sääliksi käy niitä, jotka taistelevat nyt kandintöiden tai opinnäytetöiden kimpussa. Tiedon karsiminen ja lähteiden kanssa temppuilu on hyvin työlästä ja aikaavievää. Onneksi minulle tämä on sentään täysin vapaaehtoista ja mieluista.

2 kommenttia:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...