tiistai 9. syyskuuta 2014

Kokoelmani: Poskipunat

Jos minun luomivärikokoelmani oli maltillinen, niin poskipunakokoelmani on suppea. Eikä kovinkaan monipuolinen. Yhteistä kaikille on ei - puuterimainen koostumus.


Guerlainin Météorites bubble on voidemainen poskipuna, mutta kuivuu hyvin samettiseksi, melkeinpä puuterimaiseksi. Se on helppokäyttöinen, raikas ja suloinen. Ainoastaan pakkauksen ei-niin- arvokkaan näköinen ulkoasu vähän vaivaa. Valkoinen muovi ja hyvin heppoinen kirkas korkki ei tee minuun nin suurta vaikutusta.

YSL Voile de Blush on geelimäinen valoa heijastava poskipuna. Ja ei, se ei ole iholla violetti. Pikemminkin se ei näytä juurikaan miltään. Se oikeastaan vaan tuo valoa kasvoille. Tuubi ja itse geeli ovat tosi herkullisen näköisiä. Ostin tämän alelöytönä.

YSL Baby doll Kiss & Blush muistuttaa koostumukseltaan enimmäkseen huulilakkaa. Huulilla se kuivuu aika mattaiseksi, mutta poskilla se näyttää sopivan heleältä. Tämä pitää levittää ja häivyttää hyvin nopeasti, sillä se kuivuu äkkiä. Siinä on paljon pigmenttiä, joten saa olla tarkkana.

YSL Créme de blusheja minulla on peräti kaksi. Tuota vanha roosa - sävyistä käytin ennen paljon, joku vieraileva meikkitaiteilija suositteli sitä minulle. Loppujen lopuksi tyylini muotoutui enemmän sellaiseen suuntaan, ettei se pelaa yhteen huulipunieni kanssa. Niin paljon ainakaan. Siinä on voimakkaampi pigmentti kuin mitä tuossa fuksianpinkissä on. Fuksia on hyvin läpikuultava. Ymmärtääkseni tämä laatu jää kokonaan pois (vaikka sitä vielä löytää joistakin paikoista), joten jään kaipailemaan sitä kovasti. Ainoana miinuksena on se, että tätä menee helposti kynnen alle...YSL Crème de Blush  Powdery Rose 2
YSL  Crème de Blush Fuchsia Temptation 5
YSL Baby doll Kiss &Blush Rouge Libertine 6
YSL Voile de Blush gel blush Voile Parme 4
Guerlain Météorites bubble Cherry 02


Nyt etsin uusia voidemaisia poskipunia. Chanelilla taitaa olla ainakin. Tai ehkä päädyn toiseen Kiss & Blush punaan.

4 kommenttia:

  1. Meteoriitti-bubblen kanssa mulle kävi pinnallisesti ja jätin sen (kaikesta itse punan ihanuudesta huolimatta) ostamatta, koska karsea pakkaus, joka ei yhtään sovi brändille. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tein aluksi saman ratkaisun, mutta kehujen jälkeen tuli katuma päälle, ja täytyihän se käydä kotiuttamassa. :)

      Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...