maanantai 19. tammikuuta 2015

Näin säilytän kosmetiikkatuotteeni

Kävin eilen Ikeassa, ostin vähän lisää säilytyslaatikoita ja vastaavia. Samalla sitten innostuin siivoamaan ja järjestelemään koko asuntoa. Ja siihen päälle vielä otin kuvat kosmetiikkasäilytysratkaisuistani.

Kylpyhuoneen vieressä on avokaappi, jossa säilytän kosmetiikkaani. Vältän säilyttämästä liian kosteassa, kuumassa tai suorassa valossa, joten kylpyhuoneessa pidän vaan perusihonhoitotuotteet, shampoot ja suihkugeelit. 


Minulla on kaksi Palaset - laatikostoa, yksi Akateemisesta krijakaupasta ostettu kynäteline ja pari Nomess Copenhagenin tuotetta, laatikko ja tuo hauska pakki.


Siveltimet, meikkikynät, silmänrajaukset, ripsivärit jne. pidän tuossa vasemmanpuoleisessa kynätelineessä. Oikealla Nomess Copenhagenin pakki. Siinä on nyt meikkivoide, silmämeikinpohjustustuotteet, peitevoide, meikin kiinnityssuihke, avaamattomia ripsivärejä, pinnejä ja tekoripset.
 

Toisessa Palaset - lipastossa pidän huulimeikkituotteeni ja toisessa luomivärit. Naked 3 ei mahdu laatikon sisälle, joten se majailee tuossa päällä.


Alemmalla hyllyllä on arsenaali IKEAn Variera laatikoita. Minulla on pieni pakkomielle niistä.  Tuoksuja on kahdessa laatikossa, käsivoiteet, vartalovoiteet ja muut ovat kahdessa pienessä ja yhdessä isommassa laatikossa.


Poikaystävällänikin on kaksi laatikkoa pimeimmässä nurkassa...


 Avohyllyn lattiatasolla on kolme Etolasta hankittua laatikkoa, jossa säilytän kynsilakkani.


Kylpyhuoneen peilikaapissa on kasvotuotteet ja muuta pientä. Shampoita ja suihkujuttuja on laatikossa pesukoneen päällä. Suihkuseinällä roikkuu Umbra Little Black Dress, jossa korujen sijasta säilytän hiusharjoja ja tarvikkeita sekä matkakokoisia tuotteita, jotta muistaisin käyttää ne pois.

Minulle on tärkeää, että kosmetiikka on tarpeeksi esillä, jotta muistan ja jaksan käyttää kaikkea. Kaikella täytyy olla oma paikka. Avokaappi on ihana kauniiden esineiden säilyttämiseen, mutta se vaatii kyllä kuria, etten laita sinne ihan kaikkea pikkusälää pois käsistäni. Toinen haasteeni on peilikaapin valot. Ne kuumenevat melko paljon, joten käytän mielummin kattovaloja, kuin pilaisin kosmetiikkani liialla lämmöllä. Seuraavaksi voisin vaikka mennä järjestelemään kirjahyllyä tai vaatekaappia.

4 kommenttia:

 1. Hihiii, jos näyttäisin tän mun poikaystävälle niin se ei ehkä enää niin murisisi mun kosmetiikasta ja siitä, miten ne vie tilaa :D Tosin sun poikaystävä vaikuttaa olevan hieman sallivampi, onhan hänelläkin kosmetiikkaa kuvan mukaan ihan hyvä määrä ollakseen mies. Mutta ihan totta: kosmetiikan tulee olla esillä tai helposti saatavilla, muuten ne jää kaappiin pilaantumaan. Sain hyviä säilytysratkaisuja, pitäis oman kosmetiikkakaapin kimppuun käydä järjestelymielessä.. :) Kiitos siis postauksesta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän onkin hyvin salliva kaikille höpsötyksilleni. :D Kiva, että inspiroiduit. Minun täytyisi saada itse vielä inspiraatioita kosmetiikkatuotteiden karsimiseen ja huulipunien desinfiointiin.

   Poista
 2. Kiva, että jollekin muullekin on "hieman" kertynyt kosmetiikkaa :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin sitä vaan lisääntyy kuin sieniä sateella :D

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...