maanantai 19. tammikuuta 2015

Uusi pikkumusta Ma Robe Petales

Kuulinkin tästä vähän vihjailuja Guerlainin edustajalta jo viime vuoden puolella. Olen silti aika innoissani, että Guerlainilta tulee uusi pikkumusta,  La Petite Robe Noire Ma Robe Petales - Eau Fraîche.

Black Opiumin hurmaavan kahvin jälkeen minua kiinnostaa kovasti Ma Robe Petalesin pistaasi.
Lähde: Fragrantica

Ihanaa saada pikkumustaperheeseenuusi sisko, joka on niin erilainen. Odotin, että sekin olisi vaaleanpunainen. Vaikka vihreä ei olekaan suosikkivärejäni, niin lempiasiani tässä on juuri tuo raikas vihreä sävy. Julkaisuaikaa en tälle vielä löytänyt, mutta todennäköisesti keväällä kuten viime vuonna Couture - versio. Olen kesäkuun alussa menossa Pariisiin, olisi aika upeaa ostaa tämä 68 Champs- Élysées'n myymälästä.  Nyt tekee muuten mieli Laduréen macaronseja, pistaasia ja vadelmaa, tietysti.6 kommenttia:

 1. Mäkin bongasin tuon Fragranticasta eilen, ja jäi kyllä mieleen kummittelemaan.. :) Toivottavasti tämä on hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti! Mä suhtaudun tähän aivan pakkomielteisesti. Yritin tänään selvittää Guerlainin edustajalta, milloin se tulee Suomeen myyntii, mutta hän ei ollut paikalla.

   Poista
 2. Toivotaan, että tämä on kiva! Sitten kolahtaa muhun, jos pähkinäiset ja sitruksiset nuotit on vallalla. Aaah manteli <3

  Couturesta tykkäsin pullosta haisteltuna, mutta iholle en vielä ehtinyt kokeilla. Jotenkin pelkään, että siitä tulisi liian päänsärkytuoksu, kun originaali Robe Noire vähän oli mulle sellainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tykkään tästä vaikka väkisin! Vaikuttaa niin suloiselta. :D
   Kannattaa kokeilla Couturea iholle, se on tosi raikas ja kevyt verrattuna originaaliin.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Hyvällä vai huonolla tavalla? Kävin jo haastattelemassa Guerlainin edustajaa tästä. Minusta se kuulosti hyvin lupaavalta. :)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...