maanantai 23. maaliskuuta 2015

Tuhkimon tunnelmissa

En ole pitkään aikaan jaksanut tehdä todella aikaa vaativia manikyyrejä. Tapasin ystävääni viikko sitten lauantaina ja menimme katsomaan uutta Cinderella - elokuvaa. Ajattelin, että haluan sitä varten tehdä vähän jotain erityistä, joten inspiroidun Cinderellan sinisestä mekosta. Pohjalla on China Glazen Kinetic Candy cremelakka. Kuorrutin sen ihanalla Deborah Lippmannin Glitter In The Airilla. Se vaati vielä jotakin lisää, joten lisäsin vielä waterdecal linnut ja ruusut.

Oli kyllä taas hyvä muistutus, miten pienellä vaivalla sitä voi tehdä hauskat kynnet, ja mitä mielen terapiaa onkaan katsoa omia käsiä, jos kynnet ovat hassut ja värikkäät. Täytyy ehdottomasti jaksaa panosta taas enemmän. Seuraavaksi mieleni tekisi jotain oikein kunnon pinkkiä kynsille. Kenties OPIn Strawberry Margarita, Girls Love Ponies tai Kiss Me On My Tulips...


Tuhkimo on pinnalla kosmetiikkamaailmassa muutenkin. Monille onkin tuttu MAC Cinderella - meikkikokoelma.MACin kokoelman lisäksi Stockmannille on tullut nyt myös myyntiin Morgan Taylor - kynsilakkasarjan Cinderella - kokoelma, johon kuuluu värilakkoja (yksittäis- ja tuplapakkauksissa ja minilakkasetti) sekä geelilakkoja. Geelilakat ovat satukirjan muotoisissa paketeissa. Täytyy myöntää, että minua vähän lapsettaa, ja nämä ihastuttavat prinsessajutut viehättävät minua suuresti.


Prinsessat ovat palanneet muotiin. Minulle jäi elokuvasta hyvä fiilis, olenkin kuunnellut ahkerasti soundtrackia kuluneen viikon aikana. Pieni ripaus prinsessoja tekee ihan hyvää koulun ja töiden välillä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...