maanantai 9. marraskuuta 2015

Koulu: Syksy 2015

Kolmannen vuoden estenomiopiskelijan syksy kului pääosin ensimmäisen työharjoittelun merkeissä. Osa on tehnyt työharjoittelua jo kesällä tai opiskelun ohessa. Syksyyn oli kuitenkin varattu tyhjää tilaa sitä varten. Koulun penkille palaamme huomenna, sopivasti väsymään ennen joulua.


Itse suoritan työharjoitteluni tuoksujen parissa. Yleensä harjoittelu on se 37,5 tuntia viikossa kymmenen viikon ajan. Itselläni tämä harjoittelu on noin vuoden projekti, eli teen siten vähemmän tunteja viikossa. Tehtäviini kuuluu esimerkiksi tuoksuraaka-aineisiin perehtymistä ja perehdyttämistä, yhteistyötä tuoksujen maahantuojien kanssa ja tulossa on uuden tuoksun lanseerausprojekti. Näistä lisää myöhemmin. 

Olen hyvin tyytyväinen siitä, ettei minun tarvinnut tehdä kahdeksan tunnin päiviä harjoittelussa ja sitten illaksi ja viikonlopuiksi omat työt päälle. Yhdellä luokkakaverillani on ollut noin 2 vapaapäivää kuukaudessa. Täytyy ehkä anoa opintovapaata tai pitää kesälomat toisen harjoittelun aikana. En usko jaksavani parilla vapaapäivällä.

Luokkakaverini ovat pääsiasiallisesti harjoittelussa eri maahantuojilla, kuten Bernerillä, Transmerilla ja pienemmillä luonnonkosmetiikkaan erikoistuneilla maahantuojilla.

Huomenna meillä alkaa kurssi kosmetiikan mahdollisuuksista ja ensi viikolla brändin hallinnasta. Ensi keväänä meillä onkin sitten enää viimeiset kurssit ennen toista työharjoittelua ja opinnäytetyötä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...