maanantai 18. elokuuta 2014

Kokoelmani: Luomivärit

Minulta pyydetiin esittelyitä kosmetiikkakokoelmista. Esittelin jo vähän huulipunia ja hajuvesiä, mutta käyn nyt vähän järjestelmällisemmin läpi muita postaus kerrallaan. 

Minusta minun luomivärikokoelmani on vielä jotenkin hallinnassa. Olen yrittänyt pikemminkin panostaa arvokkaaseen palettiin, jotta en ostelisi paljon yksittäisiä nappeja. Mutta myönnän, että muutama ostokseni on ollut enemmän sortumisia, kuin vakavan harkinnan tuloksia.
 Urban Decay Naked 3 paletti on tuliainen veljeltäni Barcelonan Sephorasta. En ole vielä ehtinyt käyttää kaikkia sävyjä, mutta tämä on ihana arkipaletti.

MAC Venomous Villains Her Alter Image (veluxe pearl) on tällä hetkellä vanhin luomivärini. Käytin aiemmin paljon Lumenea yms. semiselektiivistä. Olen luopunut niistä kaikista. MAC Shroom (satin) olen käyttänyt hyvin paljon.

Chanel Illusoire 83 on enemmän voidemainen, kuin puuterimainen koostumukseltaan. Tämä on minun Cleopatra - luomivärini.

Yves Saint Laurent Couture Palette Parisienne 7 on viimeisin hankintani. Se on aivan ihana! Nämä ovat luottosävyjäni.
Dior viisikot eli 5 Couleurs paletit

Ensimmäinen palettini on Stylish Move 970.
Rose Ballerine 724 on Chérie Bow - kokoelmasta (spring 2013). 
Blue Lagoon 374 Birds of Paradise - kokoelmasta (summer 2013). 
Bonne Étoile 384  Mystic Metallics - kokoelmasta (fall 2013)
Golden Snow 644 Golden Winter - kokoelmasta (Holiday 2013).  
Pastel Fontanges 234 Trianon-  kokoelmasta (spring 2014).
Seuraavaksi minua kiinnostaa:

Guerlain: 68 Champs- Elysées
Minulla ei ole Guerlainilta toistaiseksi kuin muutama tuote, mutta olen hyvin rakastunut merkkiin. Haluaisin nimenomaan ylellisen Écrin 6 Couleurs paletin. 

Diorin uutuudet
Versailles 566 metallisävyt
Bar 056 neutraalit
Carre Bleu 276 siniset sävyt.

Epäilen kyllä, että Bar jää välistä, jos valitsen Guerlainin. Versailles on aika makea, mutta minulla on jo aika hyvä kullansävyinen, Golden Snow. Hopea sävykyllä viehättää. Mikäli Carre Bleu miellyttää minua vielä myöhemminkin, se voisi olla vahvoilla. Denim - siniset puhuttelevat minua aina, eikä minulla ole vielä kunnon tummansinistä.


Diorilta on juuri ilmestynyt Syksyn 2014 look myyntiin. Kokoelman mukana tuli uudet viisikot. Promokuvat ovat aika hauskoja.


Aluksi en oikein pitänyt uusista paleteista, mutta  kyllä ne aika kivoilta näyttävät.

10 kommenttia:

 1. Candy Choc näyttää kyllä niin hyvältä... :) Taidan ehkä sortua siihen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä herkullinen! Mutta nyt kun jo vähän odottelen syksyä (ja joulua!), en osaa ihan innostua Candy Chocista vielä. :)

   Poista
  2. Minulla on candy choc ja bar. Tilasin netistä ja ne tulivat tiistaina.
   Katsku

   Poista
  3. Ooo, ihanaa! Oletko ehtinyt jo kokeilla?

   Poista
  4. En vielä ja ajattelin säästää Candyn ensi kevääksi, vaikka Diorin kevät viisikoitakin multa löytyy ennestään ja varmaan lisää lanseerataan taas ensi keväänä. Barilla ajattelin korjata sen epäkohdan, etten tullut aikoinani hankkineeksi Ingognitoa edes kesäalesta, jossa sitä olisi ollut vielä saatavilla kesäkuussa. Nythän se on jo poistunut valikoimista. Bar on aika neutraalisävyinen ja vihreäsilmäiselle varmaan parempikin, kuin Ingognito olisi ollut.

   Poista
  5. Bar toimii varmasti ihanasti vihreiden silmien kanssa. Candy kyllä huutaa kevättä ja alkukesää. Nyt tummemmat ja syvemmät sävyt toimivat vähän paremmin tämän vuodenajan kanssa.

   Poista
 2. Ooh, tykkään kokoelmapostauksista! :) Sulla on ihana kokoelma ja samalla ihailtavan maltillinen määrä luomivärejä. Mä mietin juuri, että hankkisinko Z-paletin, johon laittaisin kaikki irtonappini, vai hankkiudunko niistä eroon.. Niitä kun tulee niin harvoin käytettyä. Mä rakastuin juuri tänään totaalisesti yhteen Guerlainin kuuden sävyn palettiini - siihen yhteen joka minulla on vielä esittelemättä. Tuo Champs Elysee on kyllä upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva kuulla, koska niitä on luonnoksissa pari lisää. :)
   Irtonappeja jotenkin on työlästä kaivaa esiin, ja miettiä, miten niitä yhdistelisi. Yleensä suosittelen niin, että jos on valmis luopumaan jostakin, niin ehkä kannattaa. Sitä kertyy kuitenkin niin paljon tavaraa, josta ei tahdo luopua. Mutta tietysti, jos mielummin säästät irtonapit, suosittelen sitä Z -palettia.

   Esittelethän pian uuden Guerlainin? Ei saa vihjailla tolla tavalla, täytyy saada tietää kaikki. :D

   Poista
 3. Kokoelmapostaukset on todella hauskoja :). Pari tuttua palettia vilahti, mutta myös muutama "oudompi".

  Diorin uudet viisikkoluomivärit vaikuttavat todella mielenkiintoisilta. Edellinen "iso" uudistus ei aiheuttanut mulle tahdon tahdon fiiliksiä, mutta nämä on jo ihan toista luokkaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että pidit! Mitkä ovat suosikkisi uusista Diorin viisikoista?

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...