maanantai 20. huhtikuuta 2015

Deathly Hallows - kynnet


Olen ehdottomasti Potter -fani. Kun olin ala-asteella, sain kaverini mukaan perustamaani salaiseen HP - fanikerhoon, jota varten kehitin oman salakielen ja aakkoset. Pyhänä tehtävänämme oli vakoilla muita koululaisia ja raportoida kuulemamme Potter- keskustelut, ja  etsimme internetistä Potter - uutisia. Rakastimme spekuloida sitä, mitä myöhäisemmissä kirjoissa tulisi tapahtumaan, ketkä hahmot olisivat seuraavien kirjojen kansissa, tai minkälaisia elokuvista tulisi. Kerhomme nimi oli Lumiukkokerho, ettei sivulliset tajuaisi mistä on kysymys. Kävi kuitenkin ilmi, että aakkoskoodimme oli melko helppo murtaa, eikä meidän harrastuksemme ollutkaan niin salamyhkäinen kuin luulimme. Lumiukkokerhosta on nyt noin 14 vuotta, mutta oma hullu rakkauteni kirjoja kohtaan ei ole jäänyt historiaan.Luen joka vuosi Potterit uudelleen, aloitin ne jälleen kolmisen viikkoa sitten. Tätä piti juhlistaa Potter- aiheisilla kynsillä. Kuoleman varjelukset (Deathly hallows) symboli teki minuun suuren vaikutuksen symboliikallaan. Jos joskus ottaisin tatuoinnin, se olisi tämä (mutta ei hätää äiti, en tee sitä). Asiaan vihkiytymättömille tiedoksi, että tarina kertoo veljeksistä, jotka onnistuivat huijaamaan itse Kuolemaa, ja saivat tämän vuoksi kukin Kuolemalta yhden lahjan. Nuorin sai Näkymättömyysviitan, jota symbolin kolmio kuvaa. Viiva kuvaa voittamatonta taikasauvaa, jotakutsutaan Seljasauvaksi.  Ympyrä on elpymiskivi, jolla voi herättää henkiin jo poisnukkuneet. Nämä ovat yhdessä Kuoleman varjelukset. Potter - maailmassa Kuoleman varjelukset ovat monille myytti, mutta he jotka siihen uskovat, kantavat symbolia esimerkiksi koruna. Näin he kutsuvat muita kilvoittelemaan kanssaan, yrittämään löytää nämä Kuoleman varjelukset.

Nämä ovat jo oikeastaan take two  samalla idealla, mutta täytyy joskus tehdä vielä uudelleen. Olen kamalassa leimausruosteessa, mutta kauempaa katsottuna olin kuitenkin ihan tyytyväinen. Kynsillä on ensin mustan OPIn cremelakan päällä kerros YSL:n kevät kokoelman lakkaa 59 Nuit Noire. Tässä lakassa on mustalla läpikuultavalla pohjalla mustaa ja hopeaa glitteriä. Etusormiin lisäsin Dollish Polishin The Deathly Hallows glitteriä, jossa toistuvat symbolin viitta, kivi ja taikasauva.

Minulla on enää kaksi koulupäivää jäljellä, sitten jään koulusta kesälomalle. Olen töistäkin lomalla toukokuun alussa, joten pääsen taas kunnolla koristelemaan kynsiäni. Olen aika innoissani. Eilen piristin itseäni lakkaamalla varpaankynnet pinkiksi. Todella pieni juttu, mutta tuntuu heti paremmalta.


4 kommenttia:

 1. Mäki aloitin lukee Potterit uudelleen, nyt on menossa puoliverinen prinssi. :D
  Ja mullekin kelpaisi potter aiheiset kynnet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puoliverinen Prinssi on minulla seuraavaksi. Olen vähän pitkittänyt Feeniksin killan kanssa, koska Sirius.... :'( Sattuu joka kerta.

   Yritin tehdä Rohkelikkokynnet, mutta en raaskinut edes kuvata niitä. Ei onnistuneet. Mutta aika pienellä vaivalla pääsee tunnelmaan mukaan. Nyt kynsillä on punaista ja kultaa. :)

   Poista
 2. Onneksi löysin tän blogin! terveisin toinen innokas & ikuinen HP-fani

  Huikean hienot kynnet ja kiintoisa blogi noin muutenkin, jään seuraamaan!:)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...