maanantai 1. syyskuuta 2014

Bryssel: Ostokset ja ostovinkit

Lähdin perjantaina aikasin aamulla lentokentälle suuntana Bryssel. Olin vain pari yötä, joten kovin hartaasti en ehtinyt shoppailla. Pääasiassa kävin katselemassa nähtävyyksiä ja söin simpukoita.

Pikaiset ostokset ehdin tehdä kaupungilla ja lentokentillä. Postauksen tuotteiden lisäksi matkaani lähti tietysti suklaarasia, keksejä sekä macaron - leivoksia.


 JEE! Olen odottanut tätä YSL:n Black Opium tuoksua melkein yhtä kovasti kuin joulua, eli tosi paljon. Nyt siis voin keskittyä joulunodotukseen. ;) Ostin tämän Avenue Louise kadulta Galeria Inno nimisestä tavaratalosta.



YSL Manifesto on ollut ostoslistallani jo jonkin aikaan. Aluksi tarkoituksenani oli hankkia L'Eclat - versio, mutta se muuttuu kitkeräksi ihollani. Tämä on ihanan pehmoinen tuoksu. Pakkauksessa tuli mukana minikokoinen suihkugeeli. Ostin tämän Brysselin kentältä.

 

Helsinki - Vantaalta mukaani tarttui Guerlainin paletti Ècrin 6 Couleurs luksuspaletin 68 Champs - Élysées. Brysselin kentällä oli vielä jäljellä YSL valokynän limited edition pakkausta 2 sävyssä. Se on jo melkein kaikkialta loppunut.




Melkein itkettää, kun olen niin onnellinen näistä saippuoista. Olen melko pikkutytöstä asti hamstrannut Ranskan matkoilta ihania palasaippuoita. En ole moneen vuoteen päässyt Ranskassa käymään, joten on ihan kova ikävä ihania saippuakauppoja.



Ostovinkit ja ostopaikat

Grand Placen ympäristö
- ICI PARIS XL
- Rituals
- L'occitane
- La Maison du Savon de Marseille
- Di
Tämä alla oleva kosmetiikkakauppa oli ihan viehättävä. Pääasiallisesti siellä on semiselektiivisiä merkkejä, päivittäiskosmetiikkaa ja vähän luonnonkosmetiikkaa. Sieltä löytyy paljon sellaista, jota ei myydä Suomessa.


Avenue Louise
 Tämä on todellinen shoppailijan paratiisi, Brysselin Champs-Élysées. Sieltä, ja sen poikkikadulta löytyvät luksusmerkit ja muotimerkit.

Kosmetiikkaa:
- ICI PARIS XL
Tämä on selektiivinen kosmetiikkaliike, aika lailla tutut merkit. 
- tavaratalo Galeria Inno
Ensimmäisessä kerroksessa on selektiivistä kosmetiikkaa, päivittäiskosmetiikkaa ja vähän luonnonkosmetiikkaa. Kannattaa tutustua esim. Rituals ja Roger Gallet - merkkeihin.
- Annick Goutal, luksushajuvesiä. Ehdottomasti kannattaa tutustua.


- Lush

- Jo Malone
Toisessa siivessä liikettä on Jo Malonen tuotteet, toisella puolella on muita erikoisempia luksustuoksuja.



Rue Neuve
Tällä kadulla on kaikki tunnetut kansainväliset merkit. Paljon paikallisia shoppailijoita, nuorekkaat liikkeet.
Kosmetiikkaa:

- MAC
- Yves Rocher
- Parfum Planet
- ICI PARIS XL

Bryssel lentokenttä
Helsinki - Vantaalla on minusta paljon paljon parempi valikoima värikosmetiikkaa, kannattaa ostaa mieluiten sieltä. Tuoksuvalikoima Brysselissä on kuitenkin hyvä, vaikka liike on aika pieni. Sivussa on pieni nurkkaus luonnonkosmetiikkaa. Kentällä edustaa myös:
 - Victoria's Secret
- Jo Malone

Mini Eurooppa, Grand Place Bryssel


6 kommenttia:

  1. BLACK OPIUM, OH MY GOD! Oliskohan äiti kuitenkin löytänyt tuon mulle Köpiksestä. Apua. OON NIIN KADE NYT! :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvaa hyperventiloinko kaupassa! Myyjä sanoi, että ne oli tullut sinne myyntiin päivän tai pari aiemmin kun kävin siellä. Kysyin Stockalta, että milloin saadaan nämä Suomeen, niin "syyskuun aikana", voi tulla tällä viikolla, voi tulla loppukuusta. Kyllä sä sen vielä saat. :D

      Poista
  2. Ihanat ostokset! Aion myös vakavasti harkita Black Opiumin hankkimista. Manifesto miulla jo on, se on aivan huippuhyvä tuoksu myös. Ja sitten omistan kanssa tuon Guerlainin paletin, jonka ostit :) Meillä taitaa olla tosi samanlainen kosmetiikkamaku, kivaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harkitse hyvin vakavasti! Minusta se on uniikki, mutta ei liian outo. Olen aivan hulluna siihen! Niin, ja Guerlainin paletin ja Manifeston lisäksi pidimme kummatkin YSL syksylookista! Selvästi meillä on samankaltainen maku. :D

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Täysin ymmärrettävää. ;D Onneksi se tulee Suomeen tässä kuussa.

      Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...