torstai 28. elokuuta 2014

Back to school: syksyn 2014 kurssit

Minulla on kouluun paluu edessä ensi viikolla. Itse asiassa olen enemmän kuin innoissani syksyn kursseista. Miltä kuulostaa:
 


Svenska inom skönhetsbranschen

 Kosmetiikkatuotteen koostumus ja toiminta:

  - Emulsioteoria ja pinta-aktiivisuus
  - Raaka-ainetietous


Kosmetiikkatuotteen säilyvyys
- Mikrobiologian perusteet
- Kosmetiikan säilöntäaineet ja säilyvyyttä edistävät aineet
 

 Markkinointiviestinnän johtaminen:
- Markkinointiviestintä
- Internetmarkkinointi
- Markkinointiprojekti
- Photoshop
- Portfolio

Valinnaisiksi opinnoiksi valitsin ranskan alkeet.

Koko syyslukukautena minun täytyy näillä näkymin raahautua kouluun ainoastaan neljänä perjantaina, muuten perjantait ovat vapaita. Viikosta riippuen meillä saattaa olla muitakin vapaapäiviä. Usein meillä on vain aamupäivä tai iltapäivä koulua.  Meillä on siis tavallaan kaksi oppituntia päivässä (jos on). Aamupäivä on 8.30-11.45 ja iltapäivä 12.30-15.45. Loppupäivän voi siis helposti kuluttaa töissä.

Minusta kurssien aiheet ovat niin mielenkiintoisia, että tuntuu uskomattomalta, olenkaan voinut löytää oman alani. Miten koulu voikaan olla niin mielenkiintoista ja kivaa. Eiköhän se tunnu pakkopullalta silloin, kun koulutehtävien deadlinet lähestyvät, mutta se on aika pieni paha. Pidin niin monta välivuotta lukion jälkeen, että nyt vasta tajuan, kuinka masentavaa oli olla opiskelematta.

 Lähden vielä muutamaksi päiväksi Brysseliin ennen koulun alkua (lentokenttien Tax freet, täältä tullaan!). Sitten täytyy käydä kampaajalla, ehkä kasvohoidossa, hieronnassa ja meikissä, niin olen valmis vastaanottamaan uuden lukuvuoden.

Pssst. Helsingin keskustan Stockmannilla on ensi viikolla vieraileva kansainvälinen meikkitaiteilija. Kannattaa käyttää tilaisuus hyväksi.

2 kommenttia:

  1. Oooh, ranskaa. Mielenkiintoista ja hyödyllistä! :) Mua kiinnostais eniten ihan varmasti nuo markkinointijutut. Ja kivaa lomaa Brysseliin! Toivottavasti löydät sieltä jotain ihanaa ja postaat blogiinkin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua kiinnostaa ehdottomasti eniten kemia, mutta myös se ranska. Olisi ollut hyödyllistä opetella sitä jo monta vuotta aiemmin. :)

      Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...