tiistai 12. elokuuta 2014

YSL Cuirs Fétiches syksy 2014

Yves Saint Laurentin "nahkafetissi" -kokoelma oli minulle ehdottomasti syksyn odotetuin. Syksy on minun ehdoton suosikkivuodenaikani ja en malta odottaa, että pääsen käyttämään nahkatakkiani, nahkahanskojani, kivoja huiveja, neulepaitoja, nilkkureita, saappaita, jakkuja ja tietysti syksyn  huulipunia.





Kokoelman promokuvat ovat upeita! Cara Delevinge saa mattapunan näyttämään hyvin ihanalta. Värit täydentävät onnistuneesti toisiaan, paletin sävyt toistuvat kynsilakoissa, rajauksissa ja mascarassa. Valitettavasti kokoelmassa on muutama tuote, jotka ovat liian kellertäviä minulle. Mutta kyllä pari juttua tuli mukaani.


Tässä YSL - ostokseni.


Top Secrets BB - voide on todellinen löytö. En kaipaa kovin peittävää meikkivoidetta, joten tämä on juuri sopivan kevyt. Se ei jätä kasvoja mattaiseksi, mutta ei märän näköiseksi, kuin mitä monet BB - voiteet tekevät. Lisäksi, tämä on ainoa BB, joka sopii Lumikki - iholleni. Kaikki muut ovat liian keltaisia ja tummia. Tämä on todellinen aarre!



Menin (tietysti) YSL:n pisteeseen samalla meikattavaksi.  Suosikkikonsulenttini Janita on sekä hyvin herttainen ja mukava, että todella ammattitaitoinen ja lahjakas. Hänet valittiin keväällä Pariisissa maailman toiseksi parhaaksi YSL meikkitaiteilijaksi, ja samalla siis maailman parhaaksi YSL naismeikkitaitelijaksi. Olin siis mitä parhaissa käsissä. 

Menin meikin jälkeen suoraan töihin, eikä kännykkäkamerallani saanut kovinkaan hyviä kuvia ,niin jätän ne postaamatta. Kuvailen kuitenkin vähän, mistä oli kysymys, niin muistan itsekin sitten paremmin. Pohjalla oli primerina  Forever Light Creator - seerumia. Se on hillitsee pigmenttimuutoksia, supistaa ihohuokosia ja tuoksuu hurmaavalle. Se on aika hintava, joten käytän vanhat juttuni loppuun, ennen kuin raaskin ostaa sen. Meikkivoiteen tilalle olin laittanut kotona jo BB - voiteen (seerumi ja BB  olivat näytteitä). Kulmissa käytän Helena Rubinsteinin Eyebrow powder - gel - väriä. 

Luomilleni Janita laittoi kevyesti vaaleanpunaista luomiväriä. Rajauksessa hän käytti syksykokoelman mattaharmaata lineria, Baby doll Eyeliner Gris Vinyl 17. Se on tarpeeksi tumma, jotta sillä saa vähän saman efektin kuin mustalla rajauksella, mutta lopputulos on pehmeämpi. Olen hyvin ihastunut tähän. Kävinkin kotiuttamassa sen seuraavana päivänä, kun jätin sen ensin ostamatta. Poskipunana hän käytti Kiss & Blush punaa sävyssä Rouge Libertine 6 (minulla onneksi se jo on). Hauskana extrana hän laittoi punaa kevyesti rajauksen yläpuolelle luomaan vähän itämaista efektiä. Minulla oli jo ripsiväriä, mutta pienellä siveltimellä hän sai tuputeltua ripsiväriä ihan ripsen tyveen. Tätä ehdottomasti aion kokeilla itsekin. Välillä rajaukset näyttävät hassuilta, jos ripsissä on "kalju kohta".


Ostin tuon upean mattapunan syksylookista, Rouge Pur Couture The Mats:Fuchsia Fetiche (208). Minulla ei ollutkaan entuudestaan kunnon mattapunaa, joten tämä on erittäin tervetullut lisä kokoelmaani. Minulla on jonkin verran kyllä fuksiansävyisiä punia, mutta tämä on nimenomaan fuksianpunainen, hyvin uniikki sävy. Uskon, että tulen käyttämään tätä todella paljon. Hylsyä on vähän muokattu aiemmista hylsyistä. Se on painavampi kuin ennen, mikä lisää sen ylellisyyttä. Logo on nyt kokonaan korkin puolella, eikä vaan puoliksi korkissa. Pidän siitäkin paljon. Ei enää tarvitse asetella korkkia kiinni niin huolella, että logo on varmasti oikeassa kohdassa.


Kynsilakoista olen vielä kiinnostunut. Ne ovat "hiekkalakkoja", ja jättävät rosoisen pinnan kuivuessaan. Niiden kanssa ei kannata käyttää päällyslakkaa, tai efekti menee pilalle. Haluaisin nähdä niistä parempia kynsikuvia, ennen kuin teen mitään päätöksiä. Ja sitten kun Black Opium tulee kauppoihin, niin ehdottomasti täydennän lookin hurmaavalla tuoksulla.


Minulla sattui hassu juttu kaupassa. Olin juuri googlaamassa Yves Saint Laurent DVDn julkaisupäivää. Cdonin sivuilla luki vaan, että se on tulossa. Sitten pettyneenä nostin katseeni, ja leffa olikin suoraan edessäni, vähän pääni yläpuolella. Sitten naurun saattelemana pingoin iloissani kassalle sen kanssa.

Syyskuussa tulee ensi -iltaan toinen YSL -  elokuva, Saint Laurent.



Pierre Niney,Garpard Ulliel ja Yves Saint Laurent

2 kommenttia:

  1. Harvoin luomivärit himottaa, mutta tuo paletti kyllä ankarasti.I-hana!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...