perjantai 22. elokuuta 2014

Missä olet viininpunainen?

Olen tänä syksynä innostunut viininpunaisesta. En ole vuosiin käyttänyt juurikaan murrettuja värejä, joten tämä on aika yllättävää minulta. Nyt suorastaan himoitsen viininpunaista. Törmäsin kuitenkin ongelmaan, mitä huulipunaa voin käyttää. Pääasiallisesti punani ovat aika fuksiaisia tai ihan punaisia. Mutta eihän se käy.

Käännyin Stockmannilla luottokonsulenttini puoleen, kävimme läpi Armanin, Lancômen, YSL:n, Rubinsteinin, Estée Lauderin, Bobbi Brownin ja MACin punat. Ei kunnon viininpunaista. Onhan se nyt kumma, kuinka viininpunainen on muotiklassikko syksyisin, tänä syksynä jopa lähemmäs megatrendi, ja ei onnistunut. Kaikki punat olivat liian punaisia, liian ruskeita, liian liloja tai jopa harmahtavia ja valjun sävyisiä. Missä on se syvyys ja rehellinen viininpunainen sävy?


Source

Vielä on käymättä läpi joitakin merkkejä, esim. Dior, Chanel ja Guerlain. Toivottavasti niistä löytyisi sopivia. Kaikki vinkit otan ilolla vastaan, jotta saan uudet vaatteet päälle.


En kyllä voi käsittää, miten oikean sävyn löytäminen voi olla näin vaikeaa. Viininpunainen on kuitenkin aika turvallinen ja tavallinen väri verrattuna fuksiaan tai violetteihin. Ja niitä löytyy paljon helpommin.

Armanilta on tulossa Rouge & Black Ecstasy - kokoelma. Ehkä niistä löytyisi se oikea?4 kommenttia:

 1. Macillahan on viininpunainen huulipuna; mattasarjan Diva! Tai ainakin se on omaan silmääni riittävän viininpunainen. Ja ennen kaikkea ihana. Kiinnostaa kyllä seikkailusi viininpunaisten maailmassa, raportoi pliis löydöksistäsi lisää! :)

  Nimim. Toinen hurahtanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Täytyy mennä tsekkaamaan. Mutta ainakin pikaisella viime yritykselläni MAC tuotti pettymyksen. Lupaan raportoida tulevista onnistumisista tai epäonnistumisista.

   Poista
 2. Hmm olisikohan NARSilla jonkinlaista viininpunaista punaa kokoelmassaan?

  Urban decaylla on myös oikein tumma huulipunasävy Shame, mutta sekään ei taida olla ihan sellainen jota etsit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensisijaisesti etsin jotain kivijalkamyymälien valikoimista, jotta voin vähän testailla miten ne sopivat. Jos ei onnistu, niin NARS ja UD ovat kyllä hyvät vaihtoehdot. :)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...